Spring Break meni mukavasti ja maanantaina koitti paluu arkeen. Loman jälkeen luennot aamukymmeneltä tuntuivat varsin aikaiselta, mutta niiden ollessa päivän ainoat paikalle kykeni kuitenkin selviytymään. Hieman kuivahkon Revenue Managementin jälkeen pääsimmekin sitten taas muutaman viikon tauon jälkeen nauttimaan Mensan tarjoamaa lounasta, joka oli tällä kertaa kanaa ja ranskanperunoita. Loppumaanantai ja suurin osa tiistaistakin menivät sitten Suomesta kämppää metsästäessä ja tulihan siinä jopa muutama artikkelikin luettua ohimennen.

Viikon parhaat luennot, jos ajankohtaa ei huomioida, ovat keskiviikkoiltaisin klo 19-20.30. Aiheena on silloin yritysten yhteiskuntavastuu, jossa tällä viikolla pureuduimme liiketoimintaetiikkaan. Tällä kertaa opettaja halusi myös demonstroida asiaa ja kymmenen opiskelijaa pääsi pelaamaan peliä, jossa voisi voittaa opettajalta rahaa. Lisäksi opettaja lupasi tarjota kaikille osallistujille oluet. Tämän professorin luennot ovat parhaita juuri tälläisten yllätysmomenttien takia. Yhdetkään luennot eivät ole olleet vielä tylsää luennoitsijan yksinpuhelua, vaan mukana on aina konkreettisia esimerkkejä siitä, kuinka vastuullisia ihmiset ja yritykset oikeasti ovat.

Torstai alkoi kuumottavissa merkeissä, kun jouduimme tekemään valinnan, että otammeko tarjolla olevan asunnon Suomesta vai jatkammeko vielä etsintää. Muutaman tunnin pohdinnan ja vuokrahinnasta tinkimisen jälkeen, teimme päätöksen, että muutamme kesäkuussa Maarukkaan, Vantaalle. Nyt vain odotellaan, että saadaan vuokrasopimukset kasottavaksi postitse ja sitten ollaankin kämpän osalta melkein valmiita paluuseen.

Jotta selvitettävien asioiden määrä pysyy ratkenneesta asuntohommasta huolimatta kuitenkin samana, Jussi hukkasi paikallisen opiskelijakorttinsa (ecUM). Kortti jäi luultavasti eilen kahviautomaattiin Mensassa, mutta varmuutta asiasta ei ole ja Jussi lienee kaiketi paraikaa selvittämässä, onko kukaan löytänyt korttia ja mitä sitten jos se on lopullisesti hävinnyt. Pahintahan hävinneessä kortissa ei ole se, että sille on ladattu rahaa vaan se, että siihen on yhdistetty Mannheimin paikallisliikenteen lukukausilippu. Lipun arvo on 133 € ja pahimmassa tapauksessa Jussi saattaa joutua ostamaan sen uudelleen. Let's see what happens...

1304684085_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Satunnainen ruokailuhetki kämpillä; tulinen tomaatti-katkarapuruukku patongilla