Eilen päivällä osallistuimme molemmat International Winter Academyn Mannheimin esittelykierrokselle, jossa näytettiin opiskelijan kannalta tärkeimmät palvelut, kuten kahvilat, ruokalat, kirjastot, posti sekä parhaimmat kaupat. Kierrokseen kuului myös lyhyt yliopiston esittely rakennuksen ulkopuolelta.

1294577867_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tarkastelemassa yliopiston länsisiiven julkisivua hieman lähempää.

Illalla puolestaan järjestettiin IWA:n Pub Crawl, jossa tarkoituksena oli kiertää paikallisia pubeja ja tutustua muihin vaihtareihin. Laura oli hieman kuumeisen oloinen eikä päässyt tulemaan kierrokselle. Päätin kuitenkin lähteä matkaan yksin.

Illan aikana tulikin tavattua porukkaa eri maista. Paljon väkeä tuntui olevan jenkeistä, mutta joukossa oli myös norjalaisia, espanjalaisia, meksikolaisia, ausseja ja tietenkin saksalaisia. Kävimme illan aikana mm. Turmcafe & Cocktailbar Starsissa, josta oli hienot näkymät kaupungin ylle. Täällä iso (0,5 l) "Warsteiner" bisse maksoi 3,90 €. Illan viimeinen paikka oli yökerho nimeltään Genesis, jonka sisäänkäyntiä koristi vihreä neonvalo ja epäilyttävän näköinen tumma ovi. Paikka oli suhteellisen pieni yökerhoksi, mutta kuitenkin ihan siistin oloinen. Sisäänpääsy oli 3 € ja perusbisse "Ureich" 0,33 l maksoi 2,80 €, joten suomalaisen näkökulmasta paikka ei ollut hirveän kallis. Paluumatka sujuikin sitten jo totutusti ratikalla. Tosin tällä kertaa seurana oli pari sammunutta kaveria ja rukoileva turkkilainen.